Cookies

Dovoľujeme si vás upozorniť, že tieto webové stránky využívajú cookies. Webové stránky možno používať aj v režime inkognito, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

Čo sú to cookies

Cookie je krátky textový súbor, ktorý navštívená webová stránka odošle do prehliadača. Cookies slúžia na analýzu návštevnosti, funkčnosti alebo marketingu. Keďže súbory cookie sú uložené priamo vo vašom prehliadači, nemôžeme s nimi nijako nakladať, ani ich odovzdať tretím stranám.

Analytické cookies pre meranie návštevnosti a prispôsobenie zobrazenie webových stránok spracovávame na základe oprávneného záujmu spoločnosti.

Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na základe vášho súhlasu. Súhlas ste nám prípadne udelili kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" v okne v spodnej časti stránky. Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej u jednotlivých cookies.

Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť. V prípade, že chcete zmeniť nastavenia cookies, odporúčame zmeniť nastavenia prehliadača, možno ale využiť aj odkazy pri jednotlivých cookies.

Jaké cookies zpracováváme a proč:

Název

Kdo má přístup k informacím 

Účel

Expirace

Odhlášení

Facebook pixel

Cookie tretej strany / Facebook

Nie je to síce cookie, ale merací kód. Používame na meranie návštevnosti stránok z Facebooku a k marketingu.

180 dní

Změnit nastavení Facebooku

_dc_gtm_UA-xxxx2760-1

Cookie tretej strany / Google

Anonymne zbiera štatistické údaje pre Google Tag Manager o tom, ako sa návštevníci správajú na stránkach.

1 minúta

Zakázať cookie

 _ga

Cookie tretej strany / Google

Anonymne zbiera štatistické údaje o tom, ako sa návštevníci správajú na stránkach.

730 dní

Zakázať cookie

_gid

Cookie tretej strany / Google

Anonymne zbiera štatistické údaje o tom, ako sa návštevníci správajú na stránkach.

1 deň

Zakázať cookie

_utmz, _utma

Cookie tretej strany / Google

Anonymne meria návštevnosť z vyhľadávania Google.

1 deň 

Zakázať cookie

sid

Cookie tretej strany / Seznam

Naše webové stránky využívajú technológie retargeting od služby Sklik prevádzkovanej spoločnosťou Seznam.cz, a.s. Tá nám umožňuje ukázať návštevníkom, ktorí už prejavili záujem o naše produkty, reklamy v reklamnej sieti spoločnosti Seznam.cz.

Zoznam neidentifikuje vás konkrétne, identifkuje iba skupiny zákazníkov.

 

Zakázať cookie

Zhromaždené cookies sú spracované prostredníctvom:

Podľa zákona máte tieto práva:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť
  • požadovať od nás informácie o spracovaní osobných údajov
  • požadovať od nás prístup k osobným údajom
  • požadovať od nás opravu nepresných osobných údajov, ich doplnenie či aktualizáciu
  • požadovať od nás bezodkladné vymazanie osobných údajov
  • požadovať od náš obmedzenie spracovania osobných údajov
  • požiadať nás o prenos osobných údajov v strojovo čitateľnom formáte
  • v prípade pochybností o zákonnosti spracovania Vašich osobných údajov máte právo obrátiť sa na Úrad na ochranu osobných údajov

Ako zakázat cookies?

Cookies sa ukladajú vo vašom prehliadači, ak ich chcete zakázať pre všetky stránky upravte si nastavenia. Cookies, ktoré už sú vo vašom zariadení uložené, potom môžete kedykoľvek zmazať. Konkrétny postup pre najpoužívanejšie webové prehliadače nájdete tu:

Jak zapnúť cookies?

Ak chcete znova dať súhlas pre reklamné cookies, stačí kliknúť na link nižšie.

Zapnúť marketingové cookies

 


Máte ku cookies otázky? Stačí nám napísať e-mail na  lvacir@vivobarefoot.cz.

Hogo Fogo, s. r.o.
Nad Cihelnou 1040/15
140 00 Praha 4

IČ: 248 13 702,
zapísaná v obchodnom registri vedenom na Mestskom súde v Prahe oddiel c, vložka 176674